martes, 19 de mayo de 2015

IV FERIA DE SAN ISIDRO DE YÁTOVA

Aquest cap de setmana hem tingut la grandíssima sort de poder participar en la VI Fira de San Isidro de Yátova.

Hem mostrat al municipi i a les seues veïnes i veïns el Projecte Lligabosc, que estem desenvolupant en una parcel·la cedida per la fundació FUNDEM, al seu terme municipal. 

Els treballs de gestió forestal, els projectes de futur, les activitats per catalogar la biodiversitat... Tot ha sigut presentat i escoltat per desenes d'oïdes interessades.

L'acollida ha sigut immillorable i hem tingut l'oportunitat de presentar-nos, conéixer i dialogar amb gent molt diversa, que ens ha donat el seu suport i energies renovades per seguir amb endavant amb la nostra feina.

Moltes gràcies per aquest cap de setmana tan intens!

Ens veiem prompte entre el lligabosc del Valle del Mijares!

Este fin de semana hemos tenido la grandísima suerte de poder participar en la VI Feria de San Isidro de Yátova. 

Hemos mostrado al municipio y a sus vecinas y vecinos el Projecte Lligabosc, que estamos desarrollando en una parcela cedida por la fundación FUNDEM, en su término municipal. 

Los trabajos de gestión forestal, los proyectos de futuro, las actividades para catalogar la biodiversidad... Todo ha sido presentado y escuchado por decenas de oídos interesados. 

La acogida ha sido inmejorable y hemos tenido la oportunidad de presentarnos, conocer y dialogar con gente muy diversa, que nos ha dado su apoyo y energías renovadas para seguir adelante con nuestro trabajo. 

¡Muchas gracias por este fin de semana tan intenso! 

¡Nos vemos pronto entre el lligabosc (la madreselva) del Valle del Mijares!

No hay comentarios:

Publicar un comentario