QUI SOM




























CONNETA NATURA
QUÈ ES? COM S’HA CREAT? I EL MÉS IMPORTANT: QUINES IDEES DESENVOLUPA?

Alguna vegada has sentit eixe buit existencial que et deixa acabar la carrera o un treball que realitzes des de fa temps, i no saber què faràs ni què vindrà després? Nosaltres no. No ens ha donat temps.
Acabàrem els estudis.
Tenim idees. Tenim la energia i la espenta per dur-les endavant. Tenim una forta amistat que ens mantenia junts. Tenim les ganes de fer-ho bé.
I així, d’un concepte que algú deixà caure un dia, com qui no vol la cosa, es va anar formant un somni, una idea de futur, un projecte fort i sòlid: CONNECTA NATURA.

Som vuit ments despertes. Venim ben preparats; hem cursat carreres relacionades amb el medi ambient: Ciències Ambientals i Enginyeria de Forests. I durant aquest temps hem après el que ens marcava el pla d’estudis i molt més, donat que no hem parat de participar en projectes de característiques molt diverses, però sempre units al medi natural i al desenvolupament rural. Ara ja estem preparats per donar el següent pas, i hem creat CONNECTA NATURA.


Es tracta d’una Associació que pretén desenvolupar la seua activitat al medi natural i rural, tot potenciant ambdós. Tenim la seguretat de que la millora d’aquests és la millora del futur de totes i tots. El fet de ser huit persones diferents, amb les seues pròpies idees, ens permet anar més enllà del que podríem arribar per separat. Per aquest motiu, el nostre ventall d’activitats és molt ample.


Quins projectes volem dur endavant? Amb què volem treballar?

- Enginyeria ambiental: Aiguamolls artificials, energia, residus sòlids urbans...
- Agroecologia: agricultura orgànica, sistemes participatius de garantia (SPG), bones pràctiques a la agricultura...
- Gestió forestal sostenible: diversificació d’ecosistemes forestals, foment de la nidificació d’aus rapinyaires i insectívores, prevenció d’incendis...
- Ecoturisme i educació: cursos i jornades culturals, posta en valor del patrimoni natural, agroturisme i custòdia del territori...
- Conservació de la biodiversitat: millora d’hàbitats, arbres monumentals, agrobiodiversitat...
- Custòdia del territori: foment de la biodiversitat en ambients agrícoles, recuperació de terres, accions de voluntariat...



Així doncs, amb les idees clares i les il·lusions plenes, comencem a caminar. 


Desitgem de tot cor trobar-te per aquesta senda. Si ho fem, de segur que hi podem arribar més lluny encara.




    



























CONNECTA NATURA
¿QUE ES? ¿COMO SE HA CREADO? Y LO MAS IMPORTANTE: ¿QUE IDEAS DESARROLLA?

Alguna vez has sentido ese vacío existencial que te deja acabar la carrera o un trabajo que realizas desde hace tiempo, y no saber que harás ni que vendrá después? Nosotros no. No nos ha dado tiempo.
Acabamos los estudios. Tenemos ideas. Tenemos energía y empuje para llevarlas a cabo. Tenemos una fuerte amistad que nos mantiene juntos. Tenemos las ganas de hacerlo bien.
Y así, de un concepto que alguien dejo caer un día, se fue creando un sueño, una idea de futuro, un proyecto fuerte y sólido: CONNECTA NATURA.

Somos ocho mentes despiertas. Venimos bien preparados; hemos estudiado carreras relacionadas con el medio ambiente: Ciencias Ambientales e Ingeniería de Montes. Y durante este tiempo hemos aprendido lo que nos marcaba el plan de estudios y mucho más, ya que no hemos parado de participar en proyectos de características muy diversas, pero siempre unidos al medio natural y al desarrollo rural. Ahora ya estamos preparados para dar el siguiente paso, y hemos creado CONNECTA NATURA.

Se trata de una Asociación que pretende desarrollar su actividad en el medio natural y rural, potenciando ambos. Tenemos la seguridad de que la mejora de estos es la mejora del futuro de todas y todos. El hecho de ser ocho personas diferentes, con sus propias ideas, nos permite ir mas allá de lo que podríamos llegar por separado. Por este motivo, nuestro abanico de actividades es muy amplio.

¿Qué proyectos queremos llevar adelante? ¿Con que queremos trabajar?

-Ingeniería ambiental: humedales artificiales, energía, residuos sólidos urbanos.
-Agroecología: agricultura orgánica, sistemas participativos de garantía (SPG), buenas prácticas en la agricultura...
-Gestión forestal sostenible: diversificación de ecosistemas forestales, fomento de la nidificación de aves rapaces e insectívoras, prevención de incendios...
-Ecoturismo y educación: cursos y jornadas culturales, puesta en valor del patrimonio natural, agroturismo y custodia del territorio...
-Conservación de la biodiversidad: mejora de hábitats, árboles monumentales, agrobiodiversidad...
-Custodia del territorio: fomento de la biodiversidad en ambientes agrícolas, recuperación de tierras, acciones de voluntariado...

Así pues, con las ideas claras y las ilusiones llenas, comenzamos a caminar.

Deseamos de corazón encontrarte por esta senda. Si lo hacemos, seguro que podremos llegar aún más lejos

5 comentarios:

  1. Salut! Molt bé és una presentació molt bonica, amb molta raó de ser. És vitalista i té molta força com ha de ser. Aquesta és l'actitud per canviar les coses, per revolucionar el present. Ànims, si es pot fer, clar que si. Endavant!
    Xavi

    ResponderEliminar
  2. Ma mare em deia: “ ¡Només t'agarres feines que no deixen dines! ” perquè he dedicat el meu temps lliure a la cultura, l’esport i el compromís.
    Veient-vos a vosaltres no em penedeixc de res. Sou molt més grans i molt més humans que els qui es dediquen a menejar els diners sense importar-los els fets criminals que tenen darrere i davant.
    Avant! i que la societat futura siga vostra

    ResponderEliminar